Subscription_(eBuku dan eBimbingan) Modul Usahawan Berjaya

RM99.00

 

cover modul usahawan

    modul usahawan berjaya
  • Buku dengan step by step buat Bisnes
  • Daftar syarikat
  • Pengurusan Kewangan
  • Branding
  • Marketing
  • Online Business
  • Offline Business
  • Jualan
  • kempen Jualan
  • Kepuasan Pelanggan
  • Penambahbaikan Berterusan
  • KPI
  • Pengurusan Pekerja
  • Kos Produk
  • dan banyak lagi
cover modul usahawan
modul usahawan berjayaBu

27 reviews for Subscription_(eBuku dan eBimbingan) Modul Usahawan Berjaya

  1. Sharifah Kasiran

    Bertuahnya saya dapat menimba ilmu bersama kak yan ilmu dapat akhirat pon dapat semoga kak yan teruskan usaha meningkatkan usahawan seperti saya yang tak tahu apa dunia marketing Syukur Alhamdulillah

  2. Raja Nor Hafiza Binti Raja Sulaiman

    Terbaik dapat coach macam Kak Yan.
    Guide yang berterusan & tak lokek ilmu.

    Tq kak Yan😘😘😘

  3. Haliza

    Mabruk kak yan..
    Bukan setakat di kelas,di group whatsapp dll chanel kak yan layan dan bagi tunjuk ajar,sampai ke rumah pun kak yan bg tunjuk ajar dan semua nya adalah percuma! Semoga Allah balas dgn sebaik-baik balasan..tqsm !

  4. Fauziah abu

    You are the best among the best

  5. Amna rasid

    Terlalu byk sharing kak yan pd usahawan2 seperti sy.. insya Allah sy akan praktik kan ilmu yg dpt ni..tq so much kak yann…sumber inspirasi usahawan2..

  6. Hasz

    Tahniah Kak Yan atas usaha utk bantu kami dalam kenal dunia bisnes. Banyak nasihat berguna. Terima kasih juga atas ilmunya. ✌️🌹

  7. Litra arfina bt arzak

    Seorang guru yang sgt membimbing
    Tunjuk ajar yang berterusan ..tidak berhenti di dalam kelas..

    Ilmu masih terus diberi melalui group wasap..πŸ₯°πŸ₯°πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Terima kasih pn. Yan

  8. Ernie

    Best dan terbaik #kakyan
    Apa yang dipelajari mudah dan senang fahami.

  9. Coach Dayan

    Assalamulaikum wbt. Tahniahh Kak Yan.. trima kasih atas ilmu yang dikongsikan ini. Semoga trus bermanfaat jihad ekonomi jihad ilmu jihad fisabilillah amin.

  10. Siti Julaiha binti Md Sanid

    Alhamdulillah..terima kasih Kak Yan atas segala ilmu dan bimbingan berterusan yang diberikan..😊

    • kakyanco

      syukur alhamdulillah, good luck Jue

  11. Mohd syukri

    Terima kasih kpd kakyan membimbing para usahawan

    • kakyanco

      alhamdulillah all the best!

  12. Rahmahwati Ibrahim

    Superb training from Kak Yan. From 0 to Hero. I really appreciate it, your knowledge and kindness to give us your value added skills through the event. So proud of you kak yan.

    • kakyanco

      alhamdulillah tq rahmah..

  13. Abdul hanis

    Kak yan . Terima kasih kerana banyak guide kami bila kami tegah pening tak tau ape nak buat . Kak yan memang terbaik banyak sangat value yang kak bagi kepade kami. Kami tak sabar nak coaching lagi dengan kak yan . Semoga satu hari saye boleh side by side same dengan kak yan untuk jadi coach no 1 di ASIA!
    #BSB

    • kakyanco

      masyaAllah, aamin aamin YRA. insyaAllah Hanis!

  14. Saloma Binti Ramli

    Assalamualaikum ,Terimakasih atas ilmunya,,tidak kedekut ilmu,,moga sentiasa bersedekah ilmu yang bermanafaat menjadi saham akhirat,,

  15. Saloma Binti Ramli

    Ilmu sentiasa di cari,
    idea sentiasa di kembangkan coach sentiasa membantu
    Usahawan sentiasa memerlukan mentor/idola membakar semangat
    TQ kak yan menjadi sinar di hadapan

    • kakyanco

      alhamdulillah syuku, terima kasih Pn Saloma..nyanyi sikit..

  16. Zaha

    Sangat komited dan ikhlas dalam membimbing usahawan tanpa jemu. Beli buku dan dapat coaching yang berterusan. Terbaik Kak Yan..

    • kakyanco

      Terima kasih Zaha…semoga sukses !

  17. Noor najwa sarhana ghazali

    Alhamdulillah dapat kenal ngan coach yg hebat.. yg sentiasa memberi tunjuk ajar.. terima kasih ke atas ilmunya.. kak yan mmg hebat

    • kakyanco

      thank you Najwa! wanita besi..

  18. sharifah annirah

    Guru terbaik untuk belajar jadi usahawan berjaya dlm bisnes!sentiasa review hasil homework Kami, modul buku senang faham. Support dan ilmu diberi berterusan dgn sharing di WhatsApp dan Telegram group Kak Yan buat Kita mudah faham tentang sesuatu topik dan sentiasa semangat nak improve diri. Overall kak Yan terbaik πŸ‘

    • kakyanco

      alhamdulillah tq Annirah, Jemi Joran. Nak mancing cari Annirah…good luck dear

  19. Neo Iskandar

    Without mentor we’re nothing .

    TQ kak Yan kerana Memberikan tunjuk ajar MCM na nak menjadi seorg usahawan berjaya . Tanpa ilmu yg beliau sampaikan , Kita Masih Di takuk yg Lama . Anjakan paradigma pemangkib kebangkitan drp nothing to something.

    Terlalu Banyak ilmu dicurahkan utk membantu . Dah berkecimpung lama dlm perniagaan ttp Masih hilang arah .

    Mentor yg sangat hebat ,menyuluhkan cahaya Di Kala Kami kehilangan arah .

    TQ kak Yan for everything. Ur awesome .

    Drp Neo yg Nakal

    • kakyanco

      thank you Neo yang. nakal…hehehe. All the best!

  20. Cik Lieza Cookies

    Banyak Ilmu yg saya belajar dari kakyan,guru terbaik,lembut dalam lisan nya,banyak berkongsi Ilmu dengan kami semua,&modul yang terbaik buat usahawan semua,terima kasih Kakyan..syg kakyan dunia Akhirat ❀️❀️❀️

  21. Munah binti Abd Kadir

    5

  22. Kumaresvari

    I’m so proud to be your one of the student Kak Yan.Tidak kira bangsa dan juga tidak berpilih kasih…Ilmu yg diberi oleh kak Yan sangat membantu dalam meningkatkan kerjaya kami sebagai seorang keusahawanan.Terima kasih kak Yan.

  23. Badariah binti Bidin

    Syukur alhamdulillah sgt2 dipertemukan dengan kak yan yg sgt2 membantu xkire mase. Terlalu Banyak ilmu yg dicurahkan utk dikongsikan bersama tanpa mengenal erti penat . Dah berkecimpung lama dlm perniagaan tetapi masih hilang arah .

    Terima kasih sekali lagi.

  24. Norhayati

    Tq Kak Yan banyak ajar kaktiey semua hal yang berkait dengan bisnes.Kongsi ilmu berterusan,tidak lokek ilmu,sabar dan ikhlas untuk kejayaan semua MUB.
    Dari kaktiey yg tak pandai Tapi nak jadi pandai

  25. Radiah Othman

    Alhamdulillah ditemukan dgn Coach yg sgt baik dan cukup membantu dgn ilmu dan idea2 yg jauh je hadapan. Sentiasa membakar semangat kpd usahawan2 kecil spt kami yg sering kabur arah tuju. Ilmu yg bermanafaat dan ikhlas dikongi sentiasa di group wspp, tele dan fb. Wlupun kursus dah lama berlalu terasa kak yan sentiasa ada di dpn mata memantau langkah kita seolah2 masih berada di dewan kursus lagi.
    Moga Allah membalas segala kebaikkan yg dicurahkan. Luv kak Yan.
    Aamiin.

  26. SITI subaidah

    Terlalu banyak ilmu dapat Dari kakyan.. terima kasih banyak2 .. Dan mohon halal kan semuanyaπŸ₯°

  27. Marina

    terbaik kak yan πŸ‘ mengajar dgn ikhlas. sentiasa memberi dorongan. terima kasih atas ilmu nya 😍

Add a review

Your email address will not be published.